• Afrekenen is uitgeschakeld.

Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 100 x 60

Productomschrijving
Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 100 x 60 Deze Ambi-One spiegel heeft bovenaan een horizontale lichtbalk en onderaan de spiegel een indirecte Led strip welke een mooie gloed geeft over de muur tussen de spiegel en uw wastafel.Door de in het glas verwerkte touch-button zijn de kleursterkte en kleurtemperatuur traploos instelbaar.Hij is gem...

Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 100 x 60

Deze Ambi-One spiegel heeft bovenaan een horizontale lichtbalk en onderaan de spiegel een indirecte Led strip welke een mooie gloed geeft over de muur tussen de spiegel en uw wastafel.
Door de in het glas verwerkte touch-button zijn de kleursterkte en kleurtemperatuur traploos instelbaar.
Hij is gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, met folie bekleed en gemonteerd in een mooi aluminium frame. Deze is ook nog eens spatwaterdicht en door de geïntegreerde transformator direct op het lichtnet (220V) aan te sluiten.  
Deze spiegel is voorzien van een spiegelverwarmings-matje van 250 x 350 mm waardoor er geen condens op de spiegel kan ontstaan zodat u ook na het douchen of badderen altijd uw spiegelbeeld ziet.
Let op: de condens verdwijnt in eerste instantie uitsluitend op de plek van de verwarmingsmat(jes). Pas wanneer de spiegel langere tijd aanstaat en het glas de warmte van de mat(jes) heeft overgenomen is de spiegel geheel condensvrij.

3000-6400 Kelvin
840 Lumen


Verlichting : LED
Aantal LEDS : 74

Frame : aluminium
Schakelaar : touch button
Spiegelwerk : condens vrij/ 5mm veiligheidsglas 
Afmeting : 100x60

Productspecificaties

Artikelnummer
38.4122
Breedte
100 cm
Hoogte
60 cm
Met Verlichting
Ja

Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 100 x 60
Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 100 x 60

• 100 cm breed • Condensvrij

€329,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »