Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 120 x 60

Productomschrijving
Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 120 x 60 Deze Ambi-One spiegel heeft bovenaan een horizontale lichtbalk en onderaan de spiegel een indirecte Led strip welke een mooie gloed geeft over de muur tussen de spiegel en uw wastafel.Door de in het glas verwerkte touch-button zijn de kleursterkte en kleurtemperatuur traploos instelbaar.Hij is gem...

Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 120 x 60

Deze Ambi-One spiegel heeft bovenaan een horizontale lichtbalk en onderaan de spiegel een indirecte Led strip welke een mooie gloed geeft over de muur tussen de spiegel en uw wastafel.
Door de in het glas verwerkte touch-button zijn de kleursterkte en kleurtemperatuur traploos instelbaar.
Hij is gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, met folie bekleed en gemonteerd in een mooi aluminium frame. Deze is ook nog eens spatwaterdicht en door de geïntegreerde transformator direct op het lichtnet (220V) aan te sluiten.  
Deze spiegel is voorzien van twee spiegelverwarmings-matjes van 250 x 350 mm waardoor er geen condens op de spiegel kan ontstaan zodat u ook na het douchen of badderen altijd uw spiegelbeeld ziet.
Let op: de condens verdwijnt in eerste instantie uitsluitend op de plek van de verwarmingsmat(jes). Pas wanneer de spiegel langere tijd aanstaat en het glas de warmte van de mat(jes) heeft overgenomen is de spiegel geheel condensvrij.

Details
Verlichting : LED
Aantal LEDS : 74
Frame : aluminium
Schakelaar : touch button
Spiegelwerk : condens vrij/ 5mm veiligheidsglas 
Afmeting : 120x60
Spiegelverwarmingsmat : 35watt

Productspecificaties

Artikelnummer
38.4123
Breedte
120 cm
Hoogte
60 cm
Met Verlichting
Ja

Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 120 x 60
Ambi One dimbare LED condensvrije spiegel 120 x 60

· 120 cm breed · Condensvrij · Dimbaar Led

€389,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »