• Afrekenen is uitgeschakeld.

Arco wandcloset 55 cm met Flatline Soft-Close zitting wit

Arco wandcloset 55 cm met Flatline Soft-Close zitting wit
Productomschrijving
Arco wandcloset 55 cm met Flatline Soft-Close zitting witHet Arco wandcloset met Flatline zitting van Sanidream is door zijn luxe uitstraling als een troon in uw badkamer. De Flatline zitting en deksel draagt daar door zijn dunne design ook aan bij. De zitting is door het Quick-Release systeem gemakkelijk weg te halen. Dit is vooral erg handig wann...

Arco wandcloset 55 cm met Flatline Soft-Close zitting wit

Het Arco wandcloset met Flatline zitting van Sanidream is door zijn luxe uitstraling als een troon in uw badkamer. De Flatline zitting en deksel draagt daar door zijn dunne design ook aan bij. De zitting is door het Quick-Release systeem gemakkelijk weg te halen. Dit is vooral erg handig wanneer u het wandcloset goed wilt schoonmaken. Het Soft-Close systeem zorgt ervoor dat de zitting altijd rustig zakt en niet met een klap neerkomt op het closet.

Doordat een wandcloset een stukje boven de vloer hangt bevordert dat het schoonmaakgemak. U bevestigt dit wandcloset uiTeraard aan de wand. Dit diepspoel wandcloset is vanaf de aansluiting aan de muur 55 centimeter lang. Door de blinde ophanging ziet u de bevestiging van het closet niet zitten.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
32.2500

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »