Gratis bezorging vanaf €150
400 m2 Showroom in Enschede
Klanten waarderen ons met een 8,9
Gratis bezorging vanaf €150
400 m2 Showroom in Enschede
Klanten waarderen ons met een 8,9

Basic badplugoverloop met waste chroom

Basic badplugoverloop met waste chroom
Productomschrijving
Basic badplugoverloop met waste chroomNiets zo irritant als een bad waarvan het water langzaam wegloopt, terwijl u lekker aan het badderen bent. Een goede badafvoer is daarom een must.De Basic badplugoverloop met waste van Sanidream sluit uw afvoer goed af, zodat het bad zonder problemen vol kan lopen met water. U kunt het badputje door middel van ...

Basic badplugoverloop met waste chroom

Niets zo irritant als een bad waarvan het water langzaam wegloopt, terwijl u lekker aan het badderen bent. Een goede badafvoer is daarom een must.

De Basic badplugoverloop met waste van Sanidream sluit uw afvoer goed af, zodat het bad zonder problemen vol kan lopen met water. U kunt het badputje door middel van de waste goed en gemakkelijk afsluiten. Door simpelweg te draaien aan de chroom draaiknop kunt u de waste omhoog en omlaag bewegen, waardoor u het putje opent of juist sluit. Hierdoor krijgt u geen natte handen en hoeft u ook niet meer in het hete water naar de stop te zoeken.

Daarnaast bevat deze afvoer achter de draaiknop een badplugoverloop. Deze zorgt ervoor dat, wanneer het bad te vol zit, het water wordt afgevoerd. Zo loopt uw bad niet over.

Vul uw bad met water uit een mooie badkraan van Sanidream. Deze kunt u los bij Sanidream bestellen.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
33.3502

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »