Caral Clickwaste RVS look

Caral Clickwaste RVS look
Productomschrijving
Caral Clickwaste RVS look Met de Caral Clickwaste RVS look van Sanidream kunt u met één druk op de knop gemakkelijk de afvoer van uw wastafel of fontein afsluiten. Door simpelweg met uw vinger op de waste te drukken, opent en/of sluit u de waste. Dit maakt deze waste erg kindvriendelijk. Deze waste is zeer geschikt voor fonteintjes en wastafels...

Caral Clickwaste RVS look

Met de Caral Clickwaste RVS look van Sanidream kunt u met één druk op de knop gemakkelijk de afvoer van uw wastafel of fontein afsluiten. Door simpelweg met uw vinger op de waste te drukken, opent en/of sluit u de waste. Dit maakt deze waste erg kindvriendelijk.

Deze waste is zeer geschikt voor fonteintjes en wastafels met overloop, omdat de clickwaste een opening bevat. Het water wat in de overloop terecht komt, stroomt dan via de opening in de waste in de afvoer weg. Zo kan het fonteintje of de wastafel niet overlopen wanneer de clickwaste gesloten is. Vanwege zijn volledige finish van geborsteld staal past hij perfect bij de kranen en sifons met RVS look van Sanidream.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
33.4014
Serie
Caral
Kleur
RVS-look
Uitvoering
Klik plug

Caral Clickwaste RVS look
Caral Clickwaste RVS look

Kleur: RVS-look Model: Klik plug

€24,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »