• Afrekenen is uitgeschakeld.

Caral clickwaste XL chroom

Productomschrijving
Caral Clickwaste XL chroom De Caral Clickwaste XL van Sanidream is er voor de wat dikkere wastafel/fontein of voor een opzetkom. Met één druk op de knop kunt u gemakkelijk de afvoer van uw wastafel of fontein afsluiten. Door simpelweg met uw vinger op de waste te drukken, opent en/of sluit u de waste. Dit maakt deze waste erg kindvriendelijk. D...

Caral Clickwaste XL chroom

De Caral Clickwaste XL van Sanidream is er voor de wat dikkere wastafel/fontein of voor een opzetkom. Met één druk op de knop kunt u gemakkelijk de afvoer van uw wastafel of fontein afsluiten. Door simpelweg met uw vinger op de waste te drukken, opent en/of sluit u de waste. Dit maakt deze waste erg kindvriendelijk.

Deze waste is zeer geschikt voor fonteintjes en wastafels met overloop, omdat de clickwaste een opening bevat. Het water wat in de overloop terecht komt, stroomt dan via de opening in de waste in de afvoer weg. Zo kan het fonteintje of de wastafel niet overlopen wanneer de clickwaste gesloten is. Vanwege zijn chroom look past hij perfect bij de kranen en sifons van Sanidream met chroom kleur.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
33.4011
Serie
Caral
Kleur
Chroom
Uitvoering
Klikplug

Caral clickwaste XL chroom
Caral clickwaste XL chroom

Kleur: Chroom Model: Klik plug

€24,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »