• Afrekenen is uitgeschakeld.

Caral clickwaste XL chroom

Caral clickwaste XL chroom
Productomschrijving
Caral clickwaste XL chroom U heeft deze click-waste nodig omdat elke andere click-waste uit ons assortiment een gat heeft voor de overloop, deze click-waste gebruikt u dus wanneer u geen overloop heeft in uw fonteintje of wastafel. Wanneer u toch kiest voor een ‘gewone’ click-waste, dus met gat voor de overloop, dan zou u waterschade aan het b...

Caral clickwaste XL chroom

U heeft deze click-waste nodig omdat elke andere click-waste uit ons assortiment een gat heeft voor de overloop, deze click-waste gebruikt u dus wanneer u geen overloop heeft in uw fonteintje of wastafel.
Wanneer u toch kiest voor een ‘gewone’ click-waste, dus met gat voor de overloop, dan zou u waterschade aan het blad van uw fonteintje of wastafel kunnen krijgen. Met deze lange click-waste gebeurt dit niet.

Net als bij een andere click-waste kunt u door simpelweg de bovenkant in te drukken (klikken) de afvoer openen en sluiten. U monteert de waste in uw wastafel of fonteintje door de waste van bovenaf te plaatsen en aan de onderkant de bevestigingsring aan te draaien. U doet dit tot het geheel vast zit, dit product is dus door (bijna) iedereen te plaatsen!
Geschikt voor fonteintjes en wastafels zonder overloop.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
33.4404
Serie
Caral
Kleur
Chroom
Uitvoering
Klikplug

Caral clickwaste XL chroom
Caral clickwaste XL chroom

Kleur: Chroom Model: Klik plug

€24,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »