Douchebak 80x80 cm x 5 cm hoog
Douchebak 80x80 cm x 5 cm hoog 114,-

Douchebak 80x80 cm x 5 cm hoog

€114,00
4 tot 7 werkdagen
Artikelnummer: 953900
  • Gratis bezorging vanaf €150
  • Niet tevreden? 14 dagen retourgarantie
  • Veilig én achteraf betalen
  • Minimaal 2 jaar garantie
Informatie

De douchebak 80x80 is het kleinste formaat douchebak wat wij aanbieden in vierkante vorm. Toch zegt het kleine formaat niks over het comfort wat u alsnog krijgt met deze douchebak. Ook op de kwaliteit is zeker niet bezuinigd en toch betaald u slechts een kleine prijs voor deze sterke bak. Dit ontwerp is erg mooi en staat goed in alle badkamers. Deze luxe design douchebak 80x80 is gemaakt van sanitair acryl wat versterkt is met glasvezel, dit maakt de bak haast onmogelijk om stuk te krijgen.

De afmetingen van deze douchebak zijn 80x80 en hij is 5 cm hoog waardoor de instap erg makkelijk is. In tegenstelling tot een bak met hoge instap heeft u minder risico op vallen of stoten. De afvoer heeft een binnenmaat van 90mm, dit is dan ook de maat van de douchebak afvoer die u nodig heeft. De buitenmaat, wat voor u direct zichtbaar is, is hierbij 120mm. De maten zijn de uiterste maten van de douchebak 80x80, hiermee dient u rekening te houden als het gaat om de plaatsing, de ruimte die u heeft om in te staan is net iets minder groot, door de opstaande randen die voorkomen dat het water uit de douchebak 80x80 loopt.

De douchebak 80x80 is zeer efficiënt en gemakkelijk te bevestigen in uw badkamer. Hij wordt geleverd zonder sifon, deze kunt u wel bij ons bestellen in de maat 90mm. Deze bak kunt u uitstekend combineren met de douchecabines met gelijke afmetingen.

Productspecificaties douchebak 80x80:

  • Afmetingen: 80x80x5
  • Afvoer aansluiting: 90mm
  • Kleur: wit
  • Materiaal: sanitair acryl

Wanneer u deze douchebak besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak die in alle badkamers geplaatst kan worden dankzij zijn afmetingen is de douchebak 80x80 de perfecte optie voor u.