Douchecabine STALIS met 2 draaideuren 80 x 90 x 190 cm
Douchecabine STALIS met 2 draaideuren 80 x 90 x 190 cm 420,-

Douchecabine STALIS met 2 draaideuren 80 x 90 x 190 cm

€420,- €420,00
5 tot 8 werkdagen
Artikelnummer: 953007
EAN: 7442140760711
  • Gratis bezorging vanaf €150
  • Niet tevreden? 14 dagen retourgarantie
  • Veilig én achteraf betalen
  • Minimaal 2 jaar garantie
Informatie

Design douchecabine met 2 draaideuren 

Melkglas voor privacy tijdens het douchen

Wanneer u privacy wilt tijdens het douchen dan is helder glas misschien niet ideaal voor u. Melkglas kan dan een prima optie zijn. Dit heeft namelijk de mooie uitstraling van glas alleen heeft het minder inkijk. De douchecabine STALIS-MG is cabine met moderne uitstraling die er fantastisch uit zal zien in uw badkamer. Het melkglas maakt echt een mooie afscheiding tussen het gedeelte waar u loopt en waar u doucht, zo kunt u op uw gemak douchen terwijl anderen gewoon de badkamer in kunnen.

Dit melkglas heeft uiteraard dezelfde eisen als al ons andere glaswerk. Dit betekend dat het gehard veiligheidsglas is, wat groot letsel bij u kan voorkomen wanneer er iets mis gaat tijdens plaatsing of gebruik. Ook is het glas behandeld met een NANO-coating die het onderhoud voor u zo eenvoudig mogelijk maakt.

Een grote in- en uitstap

Wanneer u kijkt naar deze douchecabine ziet u dat deze niet bestaat uit vaste panelen maar uit 2 grote deuren welke u helemaal kunt openen. Hierdoor heeft u erg veel ruimte om de douchecabine in- en uit te stappen. De STALIS-MG ziet er niet alleen prachtig uit in uw badkamer maar maakt douchen een erg ontspannen ervaring.

Een douchecabine met veel plaatsingsmogelijkheden

Bij het aanschaffen van een douchecabine is het belangrijk te letten op de afmetingen en de ruimte die de deuren nodig hebben. Deze douchecabine neemt met openen aardig wat ruimte in beslag, wat u tijdens het gebruik uiteraard veel voordelen oplevert. Het plaatsen kunt u in elke hoek zowel links als rechts doen. Ook heeft u de keuze of u hierbij gebruik wilt maken van een douchebak of dat u het plaatsen liever direct 

Details
Afmetingen: 80 x 90 x 190 cm   
Dikte glas: 8 mm
Profielbreedte: 47 mm
Glaspanelen uit 8 mm veiligheidsglas 
Easy Clean Coatings (ECC) dat bestand is tegen vlekken, en is zeer onderhoudsvriendelijk.
Hoogwaardige Aluminium profielen
Handvaten en scharnieren uit messing, verchroomd
Draaideuren naar binnen zowel naar buiten
Deuren met Hef en daalmechanisme
Magnetische hechting voor waterdichte afsluiting
Vloermontage mogelijk zonder douchebak
Bijpassende douchebak is te bestellen in onze shop

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »