Huron RVS douchepaneel 1650x200

Productomschrijving
Huron 304 RVS douchepaneelDesign douchepaneel HURON RVS is gemaakt uit roest vrij staal en heeft een strak overloop design. De douchepaneel is voorzien van 1 hoofddouche, 2 massagedouches en een handdouche uit messing verchroomd met een doucheslang van chroom.De bediening van de douchepaneel is voorzien van 4 bediening knoppen. De bovenste knoppen ...

Huron 304 RVS douchepaneel

Design douchepaneel HURON RVS is gemaakt uit roest vrij staal en heeft een strak overloop design. De douchepaneel is voorzien van 1 hoofddouche, 2 massagedouches en een handdouche uit messing verchroomd met een doucheslang van chroom.

De bediening van de douchepaneel is voorzien van 4 bediening knoppen. De bovenste knoppen zijn bedoeld voor de hoofddouche, 2 massagedouches en handdouche. Elk van deze opties heeft dus een aparte stand en kan apart worden geregeld. Voor de temperatuur regeling is de 5e onderste knop bedoeld en ook heeft deze knop een beveiliging op de 38 graden. De afmetingen van de douchepaneel zijn 1650 x 200 cm en is voorzien van een ½ waTeraansluiting.

Details 
Hoogte 1650 x breedte 200
Vingerafdruk-resistent1 hoofddouche
2 massagedouches
1 thermostaatkraan
4 omstelknoppen aan/uit
1 Uit messing verchroomde handdouche + chrome doucheslang

Productspecificaties

Artikelnummer
29.3751

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »