Gratis bezorging vanaf €150
400 m2 Showroom in Enschede
Klanten waarderen ons met een 8,9
Gratis bezorging vanaf €150
400 m2 Showroom in Enschede
Klanten waarderen ons met een 8,9

Luxe bad plug overloop combinatie met bad vul functie chroom

Productomschrijving
Cure badplugoverloop met waste en badvul functie chroomNiets zo irritant als een bad waarvan het water langzaam wegloopt, terwijl u lekker aan het badderen bent. Een goede badafvoer is daarom een must.De Cure badplugoverloop met waste en badvul-functie van Sanidream sluit uw afvoer goed af, zodat het bad zonder problemen vol kan lopen met water. U ...

Cure badplugoverloop met waste en badvul functie chroom

Niets zo irritant als een bad waarvan het water langzaam wegloopt, terwijl u lekker aan het badderen bent. Een goede badafvoer is daarom een must.

De Cure badplugoverloop met waste en badvul-functie van Sanidream sluit uw afvoer goed af, zodat het bad zonder problemen vol kan lopen met water. U kunt het badputje door middel van de waste goed en gemakkelijk afsluiten. Door simpelweg te draaien aan de chroom draaiknop kunt u de waste omhoog en omlaag bewegen, waardoor u het putje opent of juist sluit. Hierdoor krijgt u geen natte handen en hoeft u ook niet meer in het hete water naar de stop te zoeken.

Daarnaast bevat deze afvoer achter de draaiknop een badplugoverloop. Deze zorgt ervoor dat, wanneer het bad te vol zit, het water wordt afgevoerd. Zo loopt uw bad niet over.

Het grote voordeel van deze Cure badplugoverloop van Sanidream is dat u door de badvul-functie geen kraan meer nodig heeft. Uw bad wordt namelijk met water gevuld via de uitloop die in de bedieningsknop van de waste is geplaatst. U kunt deze uitloop eventueel eenvoudig aansluiten aan een inbouwkraan voor douche of bad.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
29.3986

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »