• Afrekenen is uitgeschakeld.

Luxe spiegelkast met Led verlichting 160x60x14cm

Productomschrijving
Luxe spiegelkast met Led verlichting 160x60x14cm De luxe spiegelkast is niet alleen een zeer handige maar ook tegelijkertijd een luxe strakke design voor in uw badkamer. De spiegelkast is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde. Niet alleen geeft het een mooie uitstraling aan de kast maar verlicht dit LED licht de spiegel op een duurzame op...

Luxe spiegelkast met Led verlichting 160x60x14cm 

De luxe spiegelkast is niet alleen een zeer handige maar ook tegelijkertijd een luxe strakke design voor in uw badkamer. De spiegelkast is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde. Niet alleen geeft het een mooie uitstraling aan de kast maar verlicht dit LED licht de spiegel op een duurzame optische manier. Het licht is rustgevend aan het oog en heeft een warme kleurweergave.

Het spiegelwerk zelf is niet alleen aan de voorzijde van de spiegel verwerkt maar ook aan de binnenzijde. Zodra u de spiegelkast opent heeft u dus aan beide kanten nog een voorziening van spiegels! De sluiting van de spiegelkast is voorzien van een magnetische werking.

Aan de binnenzijde is de spiegelkast voorzien van glazen leggers en een stopcontact, handig voor het gebruik van elektrische tandenborstels en scheerapparatuur.

De afmeting van de spiegel zijn 160 cm breed, 60 cm lang en een standaard diepte van 14 cm.

 

Details

Verlichting : LED
Frame : aluminium
Schakelaar : knop 
Stopcontact : voorzien (1)  
Spiegelwerk : zowel buiten/binnen zijde  
Sluiting : magnetisch 
Afmeting : 160x60x14 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
38.4156

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »