Nisdeur met profiel 80x202 cm 8mm NANO rookglas
Nisdeur met profiel 80x202 cm 8mm NANO rookglas 369,-

Nisdeur met profiel 80x202 cm 8mm NANO rookglas

€369,00
1 tot 3 werkdagen
Artikelnummer: 20.3787
  • Gratis bezorging vanaf €150
  • Niet tevreden? 14 dagen retourgarantie
  • Veilig én achteraf betalen
  • Minimaal 2 jaar garantie
Informatie

INFORMATIE

Nisdeur met profiel 80x202 cm 8mm NANO rookglas

Een nisdeur is een echte toevoeging voor uw badkamer.
Met de Hoogwaardige design nichedeur heeft u een elegante doucheruimte gecreëerd in uw badkamer. De simpele montage en strakke design maken het een lust voor het oog
U kunt bij Sanidream kiezen voor een inloopdouche in RVS uitvoering. Door ook de RVS-look op kranen en accessoires toe te passen, creëert u een mooie eenheid in uw badkamer.
 
De inloopdouche is gemaakt van gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. Door het smalle RVS muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer stevig staat.

Gehard veiligheidsglas:
Al onze inloopdouches worden standaard gemaakt van 8 mm gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.