Rombo clickwaste RVS look

Productomschrijving
Rombo Clickwaste RVS look Met de Rombo Clickwaste RVS look van Sanidream kunt u met één druk op de knop gemakkelijk de afvoer van uw wastafel of fontein afsluiten. Door simpelweg met uw vinger op de waste te drukken, opent en/of sluit u de waste. Dit maakt deze waste erg kindvriendelijk. Vanwege zijn vierkante vorm en zijn RVS look past hij perf...

Rombo Clickwaste RVS look

Met de Rombo Clickwaste RVS look van Sanidream kunt u met één druk op de knop gemakkelijk de afvoer van uw wastafel of fontein afsluiten. Door simpelweg met uw vinger op de waste te drukken, opent en/of sluit u de waste. Dit maakt deze waste erg kindvriendelijk. Vanwege zijn vierkante vorm en zijn RVS look past hij perfect bij de Rombo kranen en sifons in RVS look van Sanidream.

Deze clickwaste gebruikt u wanneer uw fontein of wastafel geen overloop bevat. Deze clickwaste heeft namelijk geen opening waardoor het water naar de afvoer kan wegstromen.

Let op: deze waste is geschikt voor fonteinen en wastafels met een totale dikte van 15 tot 60 mm zonder overloop. Buiten deze maten is deze waste niet te monteren.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
33.4405
Serie
Rombo
Kleur
RVS-look
Uitvoering
Klikplug

Rombo clickwaste RVS look
Rombo clickwaste RVS look

Kleur: RVS-look Model: Klik plug

€29,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »