Round spiegel met dimbare LED verlichting 60 cm

Productomschrijving
Round spiegel met dimbare LED verlichting 60 cm De Round spiegel heeft rondom 12V LED verlichting.De spiegel is met de in het glas verwerkte touch-button aan en uit te zetten, te dimmen in sterkte en te veranderen in kleur (warm / koud). Hij is gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, met folie bekleed en gemonteerd in een mooi aluminium frame. Deze ...

Round spiegel met dimbare LED verlichting 60 cm

De Round spiegel heeft rondom 12V LED verlichting.
De spiegel is met de in het glas verwerkte touch-button aan en uit te zetten, te dimmen in sterkte en te veranderen in kleur (warm / koud).
Hij is gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, met folie bekleed en gemonteerd in een mooi aluminium frame. Deze is ook nog eens spatwaterdicht en door de geïntegreerde transformator direct op het lichtnet (220V) aan te sluiten.
Deze spiegel is voorzien van een spiegelverwarmings-matje van 250 x 350 mm waardoor er geen condens op de spiegel kan ontstaan zodat u ook na het douchen of badderen altijd uw spiegelbeeld ziet.
Let op: de condens verdwijnt in eerste instantie uitsluitend op de plek van de verwarmingsmat(jes). Pas wanneer de spiegel langere tijd aanstaat en het glas de warmte van de matt(jes) heeft overgenomen is de spiegel geheel condensvrij.

3000-6400 Kelvin
1460 Lumen

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
38.3795
Breedte
60 cm
Hoogte
60 cm
Met Verlichting
Ja

Round spiegel met dimbare LED verlichting 60 cm
Round spiegel met dimbare LED verlichting 60 cm

• 60 cm breed • Condensvrij

€289,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »