• Afrekenen is uitgeschakeld.

Slim universele uitloop vierkant 22cm 1/2'' mat zwart

Slim universele uitloop vierkant 22cm 1/2'' mat zwart
Productomschrijving
Slim universele uitloop vierkant 22cm 1/2'' mat zwartMet behulp van een baduitloop kunt u uw bad vullen. Deze Rombo inbouw baduitloop van Wiesbaden heeft een vierkante en strakke vormgeving en een mat zwarte kleur. U kunt deze baduitloop goed combineren met een inbouwkraan van Wiesbaden.Het is belangrijk te letten op de lengte van de uitloop. Zo vo...

Slim universele uitloop vierkant 22cm 1/2'' mat zwart

Met behulp van een baduitloop kunt u uw bad vullen. Deze Rombo inbouw baduitloop van Wiesbaden heeft een vierkante en strakke vormgeving en een mat zwarte kleur. U kunt deze baduitloop goed combineren met een inbouwkraan van Wiesbaden.

Het is belangrijk te letten op de lengte van de uitloop. Zo voorkomt u dat de baduitloop te kort is en het water niet goed in het bad terecht komt. Deze Rombo inbouw baduitloop heeft een lengte van 21,6 cm.

Kalkaanslag voorkomen
Goed om te weten is dat u kalkaanslag voorkomt door na ieder gebruik de kraan af te drogen met een zachte, droge handdoek. Hetzelfde geldt voor de douchekop die door aanraking met water ook gevoelig is voor kalkaanslag. Op die manier is de kraan ontkalken minder vaak nodig.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product de handleiding.

Productspecificaties

Artikelnummer
29.2985

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »