• Afrekenen is uitgeschakeld.

Zijwand+hoekprof. 350x2000 10mm NANO volledig matglas

Productomschrijving
Zijwand+hoekprof. 350x2000 10mm NANO volledig matglasDe inloopdouches uit onze Frosted serie hebben een volledig gematteerde (gezandstraalde) glasplaat. Hierdoor heeft u een stuk meer privacy dan bij een inloopdouche met helder glas of bij een inloopdouche uit onze Partly serie.De Frosted hoekwand van Sanidream is uitermate geschikt om te gebruiken...

Zijwand+hoekprof. 350x2000 10mm NANO volledig matglas

De inloopdouches uit onze Frosted serie hebben een volledig gematteerde (gezandstraalde) glasplaat. Hierdoor heeft u een stuk meer privacy dan bij een inloopdouche met helder glas of bij een inloopdouche uit onze Partly serie.

De Frosted hoekwand van Sanidream is uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met een Frosted inloopdouche. Hiermee creëert u een inloopdouche-opstelling in een L-vorm.

De Frosted hoekwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt.

Gehard veiligheidsglas:
Al onze hoekwanden worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding.

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Productspecificaties

Artikelnummer
20.4215

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »