• Afrekenen is uitgeschakeld.

Brauer Brauer Copper Edition Regendouche set Koper

Productomschrijving
Handleiding: Brauer Copper Edition Douche set Zoek je een doucheset met een flinke wauw-factor, dan heb je aan deze prachtige Brauer Edition een hele goede. Dit is niet alleen een eye catcher in de badkamer, maar ook gewoon een hele fijne douche! Twee douches, eigenlijk, want de doucheset wordt geleverd met een hoofddouche (kies uit een diameter...

Handleiding: Brauer Copper Edition Douche set

Zoek je een doucheset met een flinke wauw-factor, dan heb je aan deze prachtige Brauer Edition een hele goede. Dit is niet alleen een eye catcher in de badkamer, maar ook gewoon een hele fijne douche! Twee douches, eigenlijk, want de doucheset wordt geleverd met een hoofddouche (kies uit een diameter van 20cm of 30cm) en een handdouche (kies uit een staafmodel of een rond model). De handdouche heeft drie verschillende stralen die je met drukknop op de handdouche wisselt.

Ook niet onbelangrijk: je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren. De douche wordt geleverd in mat zwart, geborsteld koper PVD, geborsteld nikkel PVD en chroom.

De Edition opbouw stort doucheset heeft een fijne thermostaatkraan die je met behulp van een draaigreep precies zo kunt instellen dat hij elke ochtend en/of avond weer precies de goede temperatuur heeft. Voor jouw veiligheid en die van je gezin zit er een temperatuurblokkering boven de 38 graden en een temperatuurbegrenzing boven de 40 graden. Oftewel, als je warmer wilt douchen dan 38 graden dan moet je de blokkering opheffen - warmer dan 40 graden kan niet. Helemaal als je jonge kinderen hebt, is dat een geruststellende gedachte. De handdouche heeft drie verschillende stralen die je met drukknop op de handdouche wisselt.

Productspecificaties

Artikelnummer
5-GK-007 Set 2
Merk
Brauer
Serie
Copper Edition
Kleur
Koper
Glansgraad
Glans
Montagewijze
Opbouw
Met hoofddouche
Ja
Breedte hoofddouche
20 cm
Met handdouche
Ja
Type handdouche
Staafmodel
Lengte glijstang
95 - 140 cm
Met doucheslang
Ja
Lengte doucheslang
150 cm
Bediening thermostaat
Draaigreep
Temperatuurblokkering (38°C)
Ja
Hartafstand
15 cm
Maat aansluiting aanvoer
1/2"

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »