Badkamer ontwerpen

Samen maken wij jouw droombadkamer werkelijkheid

Droom je al tijden van een strakke, moderne badkamer met een dubbele wastafel, zwarte kranen en grote tegels als blikvanger? Of zie je juist een romantische badkamer voor je, met een vrijstaand bad, zachte verlichting en een groot, houten badkamermeubel?

Bij het ontwerpen van een badkamer zijn er twee factoren van belang, namelijk de gewenste stijl en de beschikbare ruimte, inclusief alle (on)mogelijkheden die de ruimte biedt.

Wij maken jouw droombadkamer werkelijkheid. Jouw wensen gecombineerd met ons vakmanschap en jarenlange ervaring leveren samen de perfecte badkamer op. Bovendien hebben we nog wat technologie achter de hand waarmee je een duidelijk beeld krijgt van hoe de badkamer er straks uit komt te zien.

We begeleiden je gedurende het hele proces: van het ontwerpen van de badkamer tot het moment dat deze klaar is. De planning bepalen we samen, zodat je weet wanneer welke stappen uitgevoerd worden en we bijvoorbeeld niet starten in een week dat je andere zaken aan je hoofd hebt.

Maar even terug naar de technologie. We maken een 3D ontwerp van de badkamer met een grafisch programma, zodat je meteen tot in de kleinste details kunt zien wat waar komt. Natuurlijk is het ontwerp gebaseerd op jouw wensen en dankzij het 3D ontwerp zien we meteen of er dingen aangepast moeten worden, bijvoorbeeld omdat er een raam of schuin plafond in de weg zit. Zo krijg je een realistische indruk van jouw toekomstige badkamer.

Heb je nog wat inspiratie nodig voor je droombadkamer? Bezoek dan onze showroom in Enschede waar je badkamerinrichtingen in verschillende stijlen vindt. Weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Maak dan een afspraak met ons voor een persoonlijk adviesgesprek, we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »