Annuleren en Retourneren

Annuleren

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Dit kunt u per mail aan [email protected] door te geven onder vermelding van uw ordernummer.

Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Bekijk hiervoor ons retourbeleid.


Retour

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Voordat u artikelen retour stuurt dient dit schriftelijk of per email bevestigd te zijn door Sani Dream. Sani Dream accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

-U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst
-Het product is ongebruikt en niet gemonteerd geweest
-Het product is geheel onbeschadigd
-Het product zit in de originele verpakking, en hier mag niet op geschreven worden

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retoursadres. Sani Dream zal de gehele aankoopsom aan u terug crediteren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn wederom de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort binnen het termijn van 14 dagen.

Ons retoursadres:

Industriestraat 122
7543 CJ ENSCHEDE

Voorwaarden voor retourenring

-Producten die gemonteerd zijn geweest en gebruikerssporen op aan te merken zijn kunnen niet worden geretourneerd.

-Producten waarvan de originele verpakking volledig beschadigd is of niet meer aanwezig is worden niet geaccepteerd in verband met hindering van verdere verkoop.

-Het product moet na ontvangst binnen de 14 dagen retourstermijn schriftelijk worden vermeld aan Sani Dream.

-Voor het retourneren van een product worden de kosten geheel overgedragen en verantwoordelijk gesteld aan de consument zelf.

-Producten waarvan de verpakking beschadigd is en of losse onderdelen ontbreken aan het geheel geleverde pakket wordt een prijscalculatie van gemaakt en kan niet meer dan 50 % van de aankoopbedrag worden vergoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »