Sani Dream badkamerstudio, gratis uw badkamer ontwerpen

Wilt u uw badkamer verbouwen, aanpassen of heeft u geen idee hoe u de badkamer moet inrichten? Dan is het verstandig om een 3d-ontwerp te laten maken bij Sanidream. U bent van harte welkom in ons filiaal te Enschede. Onder het genot van een bakje koffie ontwerpen wij samen met jou een badkamer naar smaak. Ons team helpt u graag in het design van uw badkamer om zo al uw wensen te vervullen.

Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw badkamer perfect aansluit aan uw wensen en behoeftes. Door de verschillende modellen badkamers, kleuren en accessoires heeft u een keuze uit een zeer ruim assortiment en zal u een zeer strak design ontvangen. Naast het ontwerpen zorgen wij voor een goede prijskwaliteit verhouding. Het enige wat we van uw nodig hebben is een schets of een foto met de maten van uw badkamer.

 

SHOWROOM

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Hierin presenteren we een deel van onze producten. Samen met u kunnen we dan op zoek naar de meest geschikte producten voor uw badkamer. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken in Enschede, dan is dat zeker de moeite waard!

Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

- U krijgt altijd een persoonlijk en deskundig advies op maat.
- In onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen
- U kunt materialen veelal direct meenemen (mits voorradig)

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Vind u het toch fijner om op afspraak te komen. Bel dan gerust 053 203 21 58 of mail naar Info@sanidream.nl. De openingstijden zijn als volgt.

 

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 15:00


Wilt u buiten onze gebruikelijke openingstijden de showroom bezoeken? dat kan op afspraak.


Adres:
SANI DREAM
Helenastraat 3
7543 TS Enschede
Tel: 053 20 32 158
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »