Levertijden en verzenden

Levertijden

De verwachte levertijden staan vermeld op de productpagina van het product.

Uiteraard zal Sani Dream zich inspannen om binnen de aangegeven termijnen te leveren.

Het kan voorkomen dat de aangegeven levertijd niet altijd haalbaar is omdat we afhankelijk zijn van de leveranciers en fabrikanten. 

Mocht er een eventuele wijziging voorkomen houden wij u daarvan op de hoogte. 

Bezorgen

Voor het bezorgen van grote en breekbare producten maken wij gebruik van professioneel bedrijf dat de kwaliteit van het vervoer en de goederen waarborgt. Voor middelgrote en kleine pakketten, maken we gebruik van PostNL, DPD, DHL en GLS.

Alle producten worden tot aan de eerste deur bezorgd.

Bezorgkosten.

Tegels worden uitsluitend op pallets geleverd, de bezorgkosten bedragen €75,- per pallet.

Overige producten, bij een orderwaarde vanaf € 200,- bezorgen wij GRATIS binnen Nederland. Bij een orderwaarde onder de € 200,- berekenen wij € 9,50,- bezorgkosten.

Niet thuis

Indien het aanbieden van de zending de eerste keer niet lukt als gevolg van afwezigheid, laat de chauffeur een kaart achter. Het volgende bezorgmoment probeert de chauffeur de zending opnieuw aan te bieden, zonder extra kosten.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze showroom in Enschede. Hierdoor bespaart u natuurlijk uw bezorgkosten.
Voordat u de producten wilt komen ophalen verzoeken wij u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen en kunnen wij dan een afspraak maken om het product af te halen.

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Industriestraat 122
7543 CJ Enschede
Tel: 053 20 32 158

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »