• Afrekenen is uitgeschakeld.

Stef badmeubel - 60 cm - keramische wastafel - 1 kraan gat - mat antraciet onderkast

Productomschrijving
Op zoek naar een bad meubel voor een kleine badkamer? De Stef badmeubel komt geleverd als een complete set met porselein wastafel en matzwart onderkast. De kleine breedte van 60 cm is dan ook ideaal geschikt voor de kleine badkamer in een huis of appartement. Het greep loos design van de badmeubel geeft de laden dan ook een tijdloos design. En met ...

Op zoek naar een bad meubel voor een kleine badkamer? De Stef badmeubel komt geleverd als een complete set met porselein wastafel en matzwart onderkast. De kleine breedte van 60 cm is dan ook ideaal geschikt voor de kleine badkamer in een huis of appartement. Het greep loos design van de badmeubel geeft de laden dan ook een tijdloos design. En met een diepte van 46 cm in beide laden heb je altijd genoeg opbergruimte voor al je spullen. De badmeubel kan worden geleverd in 2 opties: geassembleerd of als bouwpakket.

De Porselein wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk en wordt makkelijk schoongemaakt met een doekje. De wastafel wordt dan ook standaard geleverd met 1 kraan gat en is onderdeel van deze set. Voor een wastafel zonder kraangaten kunt u contact met ons opnemen.

Stef Badmeubelset met Wastafel 60 cm Mat antraciet/ keramiek

De set is ook verkrijgbaar in de maten 60, 80, 100 of 120 cm met dubbele wastafel en je kunt kiezen uit de 4 meest verkochte kleuren in de branche: hoogglans wit, eiken, mat antraciet of mat zwart.

Productspecificaties

Artikelnummer
3060MZP1
Kleur
Mat antraciet/keramische wastafel
Breedte
60 cm
Hoogte
55 cm
Diepte
46 cm
Aantal kraangaten
1
Materiaal wastafel
Keramiek
Materiaal onderkast
MDF
Met spiegel
Nee
Aantal laden
2
Type greep
Greep loos design
Softclose systeem
Ja
Voorgemonteerd
Bouwpakket of Geassembleerd
Verstelbare ophangsysteem
Ja
Garantie
2 jaar

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »