Blog

Douchedeur glas van uitstekende kwaliteit

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Douchedeur glas van uitstekende kwaliteit

Een douchedeur gemaakt van glas is niet alleen praktisch maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Zo een douchedeur tovert uw badkamer om van een simpele kamer tot een luxe paradijs. Door de verschillende opties heeft u de mogelijkheid om te kiezen wat mooi zal staan in uw badkamer. Uiteraard is het hebben van zo een douchedeur ook erg praktisch doordat het uw badkamer grotendeels droog houdt als u aan het douchen bent en het verleend ook enige privacy waar u later meer over leest. Wilt u alle voordelen ontdekken van een douchedeur glas, lees dan verder.

Kleine badkamer met inloopdouche

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Kleine badkamer met inloopdouche

Een inloopdouche geeft elke badkamer direct een luxe uitstraling. Het ziet er niet alleen geweldig uit maar is ook nog eens erg praktisch. Toch denken veel mensen dat de gemakken hiervan voor hen niet zijn weggelegd door het formaat van hun badkamer. In eerste instantie lijken ze best groot maar het aanbod is ruim en hier zitten ook kleinere formaten tussen. Doordat ons assortiment ook unieke maten bevat is het in haast elke badkamer mogelijk een inloopdouche te plaatsen. Een kleine badkamer met inloopdouche is dus absoluut te realiseren. Hoe u een inloopdouche kiest voor een kleine badkamer, wat de voordelen hiervan zijn en nog veel meer leest u in dit blogartikel. Lees dus verder en ontdek alle voordelen die een inloopdouche met zich meebrengt in een kleine badkamer.

Welke douchegoot moet u bestellen?

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Welke douchegoot moet u bestellen?

Vroeger kozen we er allemaal voor om gebruik te maken van een gewoon doucheputje in onze douche. De voorbije jaren heeft deze echter aanzienlijke concurrentie gekregen van de douchegoot. In vergelijking met een doucheputje wordt een douchegoot over de volledige breedte van de douche geplaatst. Dit zorgt er voor dat het water nog efficiënter dan voorheen kan worden afgevoerd. De douchegoot heeft een stevig duwtje in de rug gekregen door de komst en de populariteit van de inloopdouches. Daarbij is het namelijk van cruciaal belang dat het water op zo optimaal mogelijke wijze wordt afgevoerd. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een douchegoot, maar stelt u zich de vraag welke douchegoot nu precies het meest geschikt is voor uw situatie? In dat geval kan dit blogartikel daar ongetwijfeld de nodige duidelijkheid in brengen.

Een complete douchecabine voor een scherpe prijs

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Een complete douchecabine voor een scherpe prijs

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte douche om in uw badkamer te plaatsen is de kans groot dat u het liefst van allemaal alles in één keer wenst in huis te halen. Er voor kiezen om een complete douchecabine te bestellen zorgt er dan ook voor dat u hier verder geen enkel omkijken meer naar heeft. Daarnaast is een complete douchecabine bestellen niet alleen vanuit praktisch, maar ook vanuit financieel oogpunt vaak de meest ideale keuze. Denkt u er eveneens over na om een volledige douchecabine te bestellen, maar wilt u graag eerst nog iets meer informatie verkrijgen over de diverse mogelijkheden die beschikbaar zijn? Dan is het absoluut de moeite waard om even de inhoud van dit blogartikel te raadplegen!

Een glazen douchewand, geschikt voor elke badkamer

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Een glazen douchewand, geschikt voor elke badkamer

Gaat u gebruikmaken van een douche in uw badkamer? In dat geval zult u uiteraard op zoek willen gaan naar een geschikte douchewand. Op dit vlak zijn er tegenwoordig heel wat verschillende mogelijkheden op de markt terug te vinden. De interessantste en bovendien ook meest veelzijdige van allemaal is en blijft echter een douchewand van glas. Een glazen douchewand ziet er niet alleen fantastisch uit, daarnaast is ze (mits voorzien van een Easy Clean Coating) ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en komt ze tot haar recht in werkelijk elke badkamer. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een glazen douchewand voor in uw badkamer? In dat geval kan de informatie in dit blogartikel u ongetwijfeld van dienst zijn!

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »