Door Stefan Molders - Molders Media

Kleine badkamer met inloopdouche

Een ruimer ogende badkamer

Doordat de inloopdouche van glas gemaakt is krijgt de badkamer een ruimere uitstraling. Wanneer u het deel waar u doucht afsluit met bijvoorbeeld een douchegordijn wordt de badkamer visueel veel kleiner. In een kleine badkamer is dit niet wenselijk, ook een kleine badkamer kan een luxe en ruime uitstraling hebben. Een kleine badkamer met inloopdouche is een badkamer die ruimtelijk oogt en waarbij u kunt genieten van luxe. Het is erg interessant om te zien hoezeer een aanpassing een badkamer totaal kan veranderen. Een kleine badkamer met inloopdouche kan eigenlijk niet meer klein genoemd worden.

Passend in elke badkamer

Een inloopdouche staat mooi in elke badkamer. Er zijn erg veel opties zoals u kunt zien in ons assortiment. Het bieden van zoveel opties in allerlei maten is ook wel nodig aangezien elke badkamer anders is qua afmetingen en vorm. Bij Sanidream.nl vindt u verschillende maten waaronder ook unieke maten die u nergens anders kunt vinden. Behalve de afmetingen is het ook erg leuk om een badkamer in een bepaalde stijl in te richten. Dit kan zijn knus en klassiek of juist strak en modern. Hierop kunt u uw douchegarnituur afstemmen maar een inloopdouche past eigenlijk overal bij. Een inloopdouche in een kleine badkamer is dus een uitstekende aanvulling op elk interieur.

Onze unieke afmetingen

Dit is iets waar wij van Sanidream.nl erg trots op zijn. In het assortiment vindt u maten die u nergens anders vindt. Dit is omdat wij het erg belangrijk vinden dat er voor elke badkamer een optie is en maatwerk is voor haast niemand betaalbaar. Standaard maten passen nou eenmaal niet in elke badkamer maar met deze unieke afmetingen is de kans vele malen groter dat een inloopdouche perfect zal aansluiten op uw badkamer. Ook in een kleine badkamer kunt u een inloopdouche plaatsen en genieten van alle gemakken die dit biedt. Een kleine badkamer met inloopdouche zal nooit meer aanvoelen als een kleine badkamer.

Trots op uw badkamer

Een kleine badkamer betekend niet dat dit geen deel van uw huis kan zijn of worden waar u trots op bent. Met de juiste douchegarnituur en een mooie inloopdouche oogt de badkamer ruimtelijk en ziet er prachtig uit. U creëert zo een ruimte die perfect is om in de ontspannen en waar u echt trots op kunt zijn. Als uw badkamer een prachtige inloopdouche heeft die de badkamer aanzienlijk groter laat lijken en u heeft douchegarnituur wat mooi bij elkaar past, dan heeft u al direct een badkamer waar u graag tijd door zal brengen.

Te combineren met

Een douchedeur glas op zich maakt een badkamer geen geheel. Hiervoor heeft u ook het juiste douchegarnituur nodig. Zo is het heerlijk om onder een grote hoofddouche te staan, die misschien wel een watervalstraal heeft. Als u uw haar gaat wassen kan het uitspoelen onder de hoofddouche maar lang duren, dus kunt u aanvullend ook gebruik maken van een mooie handdouche die perfect past bij de stijl van de rest van de badkamer. Zo zijn er nog veel meer producten te vinden in ons assortiment die een badkamer tot een geheel maken en waarmee u heerlijk kunt douchen om even lekker te relaxen. De combinatie van de inloopdouche met het juiste douchegarnituur maken uw kleine badkamer een plek in huis waar u wel de hele dag zou willen zijn. Een kleine badkamer met inloopdouche veranderd in een heus paradijs.

Bestellen bij Sanidream.nlEen kleine badkamer met inloopdouche is absoluut niet onmogelijk, het is zelfs erg goed te realiseren. Door de grote variatie in afmetingen kunt u een inloopdouche kiezen die perfect aansluit op de maten van uw badkamer. Het assortiment van Sanidream.nl is erg uitgebreid, wat het zo leuk maakt om lekker te gaan kijken bij alle opties, u te oriënteren over de mogelijkheden en uiteindelijk een inloopdouche te bestellen die past in uw badkamer, ook al is die maar klein. Wanneer u eenmaal de perfecte inloopdouche heeft gevonden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »