Door Stefan Molders - Molders Media

Waarom kiezen voor een douchedeur 85 cm?

Een schuifdeur van 85 cm voor kleine badkamers

Wanneer u een kleine badkamer heeft is het vaak puzzelen om alle onderdelen netjes geplaatst te krijgen. Dit geldt ook voor de deur van uw douche. Door gebruik te maken van een schuifdeur is er geen nood aan extra ruimte rondom de douche omdat de deur niet naar buiten open gaat. Bovendien hoeft een dergelijke douchedeur 85 cm ook helemaal niet veel geld te kosten waardoor ze ook op financieel vlak voor iedereen zeer toegankelijk blijft. Mensen die over een beperkt budget beschikken en die er mede daarom voor hebben gekozen om een wat kleinere badkamer te realiseren kiezen dan ook niet zelden voor een schuifdeur voor hun douche.

Twee alternatieven

Bent u niet meteen te vinden voor een douchedeur 85 cm die in elkaar schuift en wilt u toch liever een exemplaar die bijvoorbeeld naar buiten opent? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Buiten een schuifdeur is het immers eveneens mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde pendeldeur of nisdeur. Ook deze douchedeuren zijn leverbaar met een breedte van 85 centimeter en kunnen uitstekend tot hun recht komen in uw badkamer. Voor welke van de verschillende douchedeuren 85 cm u uiteindelijk ook zult kiezen, u zult steeds merken dat deze zijn voorzien van degelijk veiligheidsglas en gecoat zijn. Dit laatste zorgt er voor dat u zich nooit ook maar enige zorgen zult moeten maken met betrekking tot het schoonmaken van het glas.

Voordelig een douchedeur 85 cm in huis halen

Veel mensen vrezen dat het kopen van een douchedeur hun altijd heel veel geld moet kosten. Dat is echter absoluut niet het geval, in tegendeel. Het in huis halen van een douchedeur 85 cm hier bij Sanidream.nl zorgt er steevast voor dat u beschikt over niet alleen een veilige, maar bovendien zeer eenvoudig te onderhouden douchedeur welke ook nog eens verkrijgbaar is tegen een bijzonder scherpe prijs. Daarnaast kiest u uiteraard precies voor die deur die u wenst waardoor er probleemloos aan al uw verwachtingen kan worden tegemoetgekomen.

Uw douchedeur 85 centimeter bestellen bij Sanidream.nl

Na het lezen van bovenstaande bent u waarschijnlijk wel overtuigd van de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan het bestellen van een douchedeur 85 cm. Wanneer u er bovendien voor kiest om deze te kopen hier bij Sanidream.nl kunt u niet alleen rekenen op een zeer interessante prijs, bovendien bieden wij onze klanten ook nog eens verschillende unieke afmetingen aan. Dit zorgt er voor dat u steevast over de best mogelijke afmetingen beschikt voor in uw badkamer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »