Door Stefan Molders - Molders Media

Een complete douchecabine voor een scherpe prijs

De vormgeving van uw douchecabine

Het eerste waar u rekening mee zult willen houden bij het bestellen van een complete douchecabine is de vorm waarover ze beschikt. Wat dat betreft onderscheiden we drie verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierkante of rechthoekige complete douchecabine, maar wat bovendien ook te denken van een kwartrond exemplaar? Voor welke van deze diverse mogelijkheden u uiteindelijk zult kiezen is niet alleen afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, maar ook van de ruimte die beschikbaar is. Dit geldt overigens niet alleen voor de vorm van uw complete douchecabine, maar eveneens voor de deur die er in terug te vinden is. Daarover verder in dit blogartikel meer.

Veilig en onderhoudsvriendelijk glas

Eveneens een belangrijk punt waar u bij stil moet blijven staan bij het uitkiezen van uw complete douchecabine is terug te vinden in het glas waar gebruik van wordt gemaakt. Hier bij Sanidream.nl wordt er altijd gebruik gemaakt van speciaal veiligheidsglas waardoor de veiligheid van de douche gebruikers steeds kan worden gegarandeerd. Daarnaast zal het u eveneens goed doen om te weten dat er bij onze complete douchecabines ook altijd gebruik wordt gemaakt van Easy Clean Coatings. Dit glas is bestand tegen vlekken en staat er bijgevolg om bekend zeer onderhoudsvriendelijk te zijn. Zo beschikt u steeds over een complete douchecabine die niet alleen eenvoudig kan worden onderhouden, maar ook nog eens bijzonder veilig is in gebruik.

Welke deur kiezen voor uw complete douchecabine?

Het spreekt voor zich dat u er voor kunt kiezen om een complete douchecabine te kopen met daarin verschillende soorten deuren. Op dit vlak wordt er een onderscheid gemaakt tussen een draaideur en een schuifdeur. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van een draaideur moet er rekening mee worden gehouden dat deze behoorlijk wat ruimte in beslag neemt rondom de cabine. Heeft u dus met andere woorden eerder een kleine badkamer? In dat geval is het altijd de moeite waard om voor uw complete douchecabine te kiezen voor het gebruik van een schuifdeur.

Complete douchecabines met unieke afmetingen

Een niet onbelangrijk probleem waar veel mensen tegenaan lopen bij het inrichten van hun badkamer is dat ze niet zomaar elke douchecabine kunnen plaatsen. Wanneer u een bezoek brengt aan een gewone winkel om een complete douchecabine aan te schaffen is de kans groot dat u het moet doen met standaard afmetingen. Anderzijds kan er eveneens worden gekozen voor maatwerk oplossingen, maar die zijn op financieel vlak voor veel mensen vaak een brug te ver. Wij van Sanidream.nl bieden onze klanten wat dat betreft een zeer interessant alternatief aan. In ons assortiment zijn er namelijk verschillende, complete douchecabines terug te vinden die zijn voorzien van unieke afmetingen. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om een douchecabine te kopen die perfect in zijn of haar badkamer zal passen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »