Door Stefan Molders - Molders Media

Een douchebak 80 x 80 voor een kleine badkamer

Een kwartronde douchebak 80 x 80

Wanneer u een blik werpt op het assortiment met douchebakken hier bij Sanidream.nl zult u kunnen vaststellen dat wij bijvoorbeeld over een kwartronde douchebak beschikken met als afmetingen 80 x 80. Een dergelijke douchebak kan probleemloos in bijvoorbeeld een hoek van uw badkamer worden geplaatst waar ze werkelijk uitstekend tot haar recht zal komen. Bovendien is het mogelijk om deze douchebak aan te kopen in verschillende kleuren. Wij maken het voor onze klanten bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een witte of een zwarte kleur. De keuze uit deze twee beide kleuren zorgt er in ieder geval voor dat u altijd kunt kiezen voor die ene kleur die perfect in lijn ligt met de uitstraling van uw badkamer!

Afvoer in de rechte hoek

De ietwat bijzondere vorm waar een kwartronde douchebak 80 x 80 over beschikt maakt dat veel mensen zich de vraag stellen of ze wel praktisch en veilig is in gebruik. Dat is zeker en vast het geval. De opbouw van een dergelijke kwartronde douchebak is namelijk glashelder. De afvoer bevindt zich in ieder geval in het rechte stuk van de douchebak. Dit zorgt er voor dat het water op zeer efficiënte wijze wordt afgevoerd en bovendien zal de afvoer noch het water u hinderen bij het in- en uitstappen. Dit maakt dat een douchebak 80 x 80 die over een kwartronde vorm beschikt eigenlijk even praktisch is als de vierkante variant.

Diverse, unieke afmetingen

Wij van Sanidream.nl weten ons ten opzichte van onze concurrenten te onderscheiden door het aanbieden van bijvoorbeeld douchebakken met unieke afmetingen. Dit geldt ook voor wanneer u op zoek bent naar een douchebak 80 x 80. Een dergelijke douchebak met een compacte vormgeving is alles behalve eenvoudig te vinden, maar toch zijn veel mensen er naar op zoek. Voor veel gezinnen die bezig zijn met het bouwen van een (kleine) badkamer is het namelijk helemaal niet zo voor de hand liggend om deze precies in te kunnen richten zoals zij dat willen. Vooral de douchebak kan op dit vlak voor heel wat problemen zorgen. Hoe dan ook, wilt u graag een douchebak bestellen van 80 x 80? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken! Ontdek ze nu in ons assortiment hier bij Sanidream.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »