Door Stefan Molders - Molders Media

Een douchecabine hoogte 180 cm kopen

Een prima, minimale hoogte

Een douchecabine hoogte 180 cm wint de laatste jaren aanzienlijk aan populariteit. Dit komt omdat deze beperkte hoogte het mogelijk maakt om ook in een badkamer met bijvoorbeeld schuine wanden te kunnen genieten van een mooie, comfortabele douchecabine. Bovendien heeft lang niet iedereen nood aan een douchecabine die beschikt over een grotere hoogte, maar waren beperktere exemplaren gedurende lange tijd gewoon niet op de markt verkrijgbaar. Bent u in ieder geval op zoek naar een mooie douchecabine met een toegankelijke hoogte die ook in een kleinere badkamer uitstekend tot haar recht kan komen? Dan is kiezen voor een douchecabine met een hoogte van 180 centimeter zeker een aanrader.

Verkrijgbaar in een vorm naar keuze

Wanneer u heeft beslist om een douchecabine hoogte 180 cm te kopen spreekt het voor zich dat er nog een aantal andere keuzes ook gemaakt zullen moeten worden. We hebben het op dit vlak onder meer over de vorm waar de douchecabine over dient te beschikken. Een douchecabine met een hoogte van 180 centimeter is dan ook niet alleen verkrijgbaar in een vierkante of rechthoekige vorm, daarnaast kan ze eveneens over een meer ronde vormgeving beschikken. Hou er rekening mee dat de vorm van uw douchecabine altijd een bepaalde impact heeft op de manier waarop ze in de badkamer kan worden geïntegreerd. Een ronde douchecabine neemt wat dat betreft opvallend meer plaats in, in vergelijking met een vierkante of een rechthoekige cabine. Vooral in kleine badkamers is dit een uitermate belangrijk punt om bij stil te blijven staan.

Veilig en onderhoudsvriendelijk

Bij het kopen van een douchecabine, bijvoorbeeld één die over een hoogte van 180 centimeter beschikt is het altijd belangrijk om rekening te houden met de kenmerken die er aan verbonden zijn. Zo spreekt het bijvoorbeeld voor zich dat u in alle veiligheid gebruik zal willen maken van de cabine. Dit wordt gerealiseerd door het gebruik van speciaal veiligheidsglas. Dat is echter nog niet alles, want een douchecabine die wordt aangekocht hier bij Sanidream.nl heeft bijvoorbeeld ook altijd een easy clean coating. Deze coating moet er niet alleen voor zorgen dat het ontstaan van vlekken wordt tegengegaan, daarnaast maakt ze het ook nog eens mogelijk om de beglazing zeer eenvoudig schoon te maken.

Bestel uw douchecabine hoogte 180 cm vandaag nog!

Hebben we u ondertussen ook weten te overtuigen van de voordelen die zijn verbonden aan een douchecabine hoogte 180 cm en wilt u er graag één bestellen? In dat geval kan dat zonder probleem hier bij Sanidream.nl. Wij beschikken over een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot het aanschaffen van een douchecabine hoogte 180 cm waardoor er een exemplaar naar ieders wens kan worden besteld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »