Door Stefan Molders - Molders Media

Een glazen douchewand, geschikt voor elke badkamer

Ook zeer geschikt voor kleine badkamers

Door gebruik te maken van een glazen douchewand wordt er een bijzonder gevoel van ruimte gecreëerd. Dit betekent dat een dergelijke douchewand niet uitsluitend geschikt is om te plaatsen in een grote, maar ook in een kleine badkamer. Zo geniet u ten volle van alle troeven van uw badkamer zonder dat u geconfronteerd wordt met een beklemmend gevoel. Het spreekt voor zich dat dit het comfort en de gebruikservaring van uw badkamer naar een nog hoger niveau zal tillen. Ook op dit vlak is kiezen voor een glazen douchewand dan ook absoluut de moeite meer dan waard.

Voorzien van een Easy Clean Coating

Wanneer u een glazen douchewand gaat bestellen uit ons riante aanbod zult u steeds kunnen vaststellen dat deze is voorzien van een Easy Clean Coating. Deze coating maakt het glas uitstekend bestand tegen vlekken. Bovendien wordt de glazen douchewand mede door het toepassen van deze coating uitermate onderhoudsvriendelijk waardoor het schoonmaken van uw douche geen vervelend karwei meer zal zijn. Ook wanneer u er naar streeft om een zeer onderhoudsvriendelijke badkamer te realiseren is kiezen voor een douchewand van glas dus absoluut de moeite meer dan waard.

Een glazen douchewand met veiligheidsglas

Indien u er voor kiest om een glazen douchewand aan te schaffen voor uw douche spreekt het voor zich dat u eveneens zeker zult willen zijn van de eigenschappen op vlak van veiligheid waarover ze beschikt. Ook op dit vlak zit het met de douchewanden van Sanidream.nl helemaal goed. Onze douchewanden zijn namelijk altijd voorzien van veiligheidsglas wat er voor zorgt dat u steeds een douche kunt nemen in een echt veilige en betrouwbare omgeving.

Bestel uw glazen douchewand hier bij Sanidream.nl!

Naar welke van de verschillende glazen douchewanden op de markt u ook op zoek bent, ze zijn allemaal terug te vinden in het aanbod hier bij Sanidream.nl. Bij ons is het niet alleen mogelijk om een douchewand van glas te bestellen in de meest uiteenlopende afmetingen, wat bovendien ook te denken van het type afwerking waarover ze beschikt? Kiest u bovendien voor een wand van glas voor uw douche welke is opgebouwd uit één of uit twee elementen? Waar uw voorkeur ook precies naar uit mag gaan, u zult merken dat er in het aanbod hier bij Sanidream.nl altijd een douchewand van glas is terug te vinden welke de door u vooropgestelde verwachtingen probleemloos zal weten in te lossen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »