Door Stefan Molders

Sanidream.nl, douches op maat van uw wensen

Uitgebreid en divers aanbod aan douches

Indien u op zoek bent naar een geschikte douche om te implementeren in uw badkamer spreekt het voor zich dat u een echt ruime keuze zult weten te waarderen. Wij van Sanidream.nl bieden onze klanten steevast de mogelijkheid om een kijkje te nemen in een uitzonderlijk uitgebreid aanbod met allerhande douches. Heeft u een voorkeur voor een douchecabine, heeft u altijd al gedroomd van een ruime inloopdouche of wilt u een veilige douchewand laten plaatsen aan uw bad? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Indien u er voor kiest om een inloopdouche bij ons te bestellen beschikt u als klant steeds over de mogelijkheid om een keuze te maken uit veiligheidsglas met diverse afmetingen. Dat is echter niet alles, want ook het type glas kan afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeur. Kiest u bijvoorbeeld voor gewoon helderglas, heeft u een voorkeur voor melkglas of voelt u zich het best achter donker of gedeeltelijk frosted glas? Het is allemaal mogelijk. Ook op vlak van douchecabines, douchewanden en douchebakken bieden we onze klanten het ruimst mogelijke assortiment aan.

Douches naar wens samen te stellen

Wanneer u begint met het inrichten van uw badkamer zult u uiteraard over bepaalde, specifieke wensen beschikken. Deze wensen wilt u graag gerealiseerd zien op zo eenvoudig mogelijke wijze en uiteraard tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje. Wij van Sanidream.nl blinken uit op vlak van veelzijdigheid. Wij zorgen er voor dat u als klant kunt genieten van prachtige douches die perfect geïntegreerd kunnen worden in uw badkamer en dat zonder dat u over een torenhoog budget dient te beschikken. Ons uitgebreide aanbod aan diverse uitvoeringen en afmetingen zorgt er in ieder geval voor dat wij iedere klant douches kunnen voorstellen die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen.

Ruime keuze aan douchedeuren

We overdrijven niet wanneer we zeggen dat het aanbod aan douchedeuren bij menig ander bedrijf vaak zeer beperkt is. Wij van Sanidream.nl hebben er echter voor gekozen om onze klanten ook op dit vlak het absolute neusje van de zalm aan te bieden. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om douchedeuren aan te kopen met een breedte van 75 tot 140 centimeter. De hoogte kan dan weer variëren tussen de 180, 190 en 195 centimeter. Hoe imposant u de deur van uw douche met andere woorden ook wenst te hebben, wij bieden het u allemaal!

Gegarandeerd de beste kwaliteit douches

Indien u er voor kiest om te investeren in een badkamer zult u graag willen dat de verschillende elementen die er in worden opgenomen over een zo optimaal mogelijke kwaliteit beschikken. Ook op dit vlak bent u hier bij Sanidream.nl aan het juiste adres. De beglazing van de douches die wij verkopen bestaat namelijk steevast uit EGS veiligheidsglas. Dit glas kan bovendien over een verschillende dikte beschikken, variërend van 6,8 tot 10 mm. Dit zorgt er voor dat u steeds met een gerust hart een douche kunt nemen.

De uitstekende kwaliteit die wij onze klanten garanderen blijkt evenwel niet alleen uit het type glas waar gebruik van wordt gemaakt. Ook de andere materialen die worden toegepast beschikken niet alleen over een solide uitstraling, daarnaast zijn ze bijzonder kwalitatief en doorgaans ook zeer onderhoudsvriendelijk. Met name het gebruik van hoogwaardige aluminiumprofielen zet deze stelling de nodige kracht bij. Bent u met andere woorden niet alleen op zoek naar douches die er goed uitzien, maar ook nog eens erg kwalitatief en duurzaam zijn? Ook dan bieden wij u precies datgene waarnaar u op zoek bent!

Douches met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke douches klinken uiteraard steevast als muziek in de oren, maar het spreekt voor zich dat lang niet iedereen over een even groot budget beschikt. Dat is ook helemaal niet nodig! Wij van Sanidream.nl streven er namelijk naar om onze klanten steeds te voorzien van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u onze prijzen gaat vergelijken met deze van onze concurrenten zult u dan ook kunnen vaststellen dat wij u steevast de best mogelijke prijs weten te garanderen.

Advies op maat

Zou u graag één van onze douches willen bestellen, maar twijfelt u nog een beetje tussen verschillende mogelijkheden? Heeft u nood aan meer informatie over de precieze mogelijkheden op vlak van douches waar u in uw badkamer over beschikt? In al deze gevallen kunnen wij u steeds van gepast advies voorzien. Op deze manier voorkomt u onaangename verrassingen en bent u steeds verzekerd van een hoogwaardige en duurzame badkamer die aan al uw verwachtingen zal weten te voldoen. Met welke vragen u ook zit in verband met het aankopen van één van onze douches, u kunt steeds geheel vrijblijvend met ons contact opnemen.

Unieke speler op de markt

Bij het inrichten van uw badkamer zult u bij menig aantal bedrijven vaak tegen aanzienlijke beperkingen oplopen. Deze beperkingen hebben dan over het algemeen vooral betrekking tot de maten waar gebruik van kan worden gemaakt. Wij van Sanidream.nl hebben vastgesteld dat er vanuit onze klanten een grote vraag was naar unieke douche maten. Omdat wij het belangrijk vinden dat wij op zo optimaal mogelijke wijze tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten hebben we ons assortiment dan ook aanzienlijk uitgebreid. Vandaag de dag is Sanidream.nl bijgevolg één van de weinige spelers op de markt die haar klanten de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van enkele unieke douche maten, bijvoorbeeld voor het realiseren van douchecabines. Ook indien u met andere woorden over een zo optimaal mogelijke keuzevrijheid wenst te beschikken nodigen we u graag uit om ons indrukwekkende assortiment aan douches te bekijken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »