Door Stefan Molders - Molders Media

Welk douchecabine glas gebruiken in uw badkamer?

Het gebruik van veiligheidsglas in uw douchecabine

Op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van een douchecabine in uw badkamer spreekt het voor zich dat u graag in deze cabine wilt kunnen rekenen op de meest optimale veiligheid. Omwille van deze reden zijn onze douchecabines dan ook steeds voorzien van veiligheidsglas. Dit glas beschikt over een unieke stevigheid waardoor de veiligheid van de gebruiker van de douchecabine altijd kan worden gegarandeerd. U dient er wel rekening mee te houden dat de dikte van het veiligheidsglas afhankelijk is van de douchecabine in kwestie.

Hoe onderhoudsvriendelijk is douchecabine glas?

De veiligheid van douchecabine glas is uiteraard bijzonder belangrijk, maar er is meer. Wat namelijk ook te denken van de manier waarop het glas van een douchecabine kan worden onderhouden? Om er zeker van te zijn dat u op dit vlak niet onnodig veel tijd dient te investeren beschikken onze douchecabines over zogenaamde Easy Clean Coatings. Een dergelijke coating maakt het mogelijk om het douchecabine glas zeer eenvoudig schoon te maken. Bovendien voorkomt een dergelijke coating de vorming van vlekken waardoor uw douchecabine glas er ook bij intensief gebruik altijd weer even goed uit blijft zien.

Glas voor uw douchecabine in verschillende diktes

Zoals eerder in dit blogartikel reeds aangegeven moet u er bij stil blijven staan dat het glas voor in een douchecabine niet altijd over dezelfde dikte beschikt. Het veiligheidsglas waar bij onze douchecabines gebruik van wordt gemaakt kan dan ook een dikte hebben van bijvoorbeeld 6 of 8 mm. Vooraleer over te gaan tot het aankopen van douchecabine glas is het dan ook zeker en vast interessant om ook hier even uitgebreid bij stil te blijven staan.

Ontdek het beste douchecabine glas hier bij Sanidream.nl!

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat het ene douchecabine glas zeker en vast het andere niet is. Uw keuze op dit vlak is bovendien omwille van meerdere redenen zeer belangrijk. Uiteindelijk zult u er namelijk voor willen kiezen om niet alleen gebruik te maken van douchecabine glas welke veilig is, maar ook nog eens op eenvoudige wijze kan worden onderhouden. Indien u er voor kiest om een keuze te maken uit het aanbod op vlak van douchecabine glas hier bij Sanidream.nl kunt u gelukkig steeds op beide oren slapen. Onze verschillende soorten beglazing voor douchecabines zijn immers zeer veilig, vereisen slechts een beperkt onderhoud en bovendien kunt u ook nog eens rekenen op een prima prijs-kwaliteitverhouding. Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Bestel dan ook uw douchecabine glas vandaag nog hier bij Sanidream.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »