• Afrekenen is uitgeschakeld.

Frosted hoekwand geheel matglas met scharnierprofiel 35 cm 10 mm Nano rechts

Productomschrijving
Frosted hoekwand geheel matglas met scharnierprofiel 35 cm 10 mm Nano rechtsDe Frosted hoekwanden met scharnierprofiel van Sanidream zijn op diverse manieren toe te passen. Gebruik ze in combinatie met een (Frosted) douchedeur  (zoals hiernaast op de afbeelding) en u maakt een L-opstelling waarbij de Frosted hoekwand ook weg te klappen is. In een ...

Frosted hoekwand geheel matglas met scharnierprofiel 35 cm 10 mm Nano rechts

De Frosted hoekwanden met scharnierprofiel van Sanidream zijn op diverse manieren toe te passen. Gebruik ze in combinatie met een (Frosted) douchedeur  (zoals hiernaast op de afbeelding) en u maakt een L-opstelling waarbij de Frosted hoekwand ook weg te klappen is. In een L-opstelling blijft er meer water in de doucheruimte doordat het opspattend water opgevangen wordt door deze hoekwand. Door de volledige gezandstraalde/gematteerde glasplaat heeft u een stuk meer privacy ten opzichte van de Comfort douchedeur met helder glas en de Partly serie.

Het scharnier van deze Frosted hoekwand heeft een liftende werking zodat ook met afschot in de vloer de hoekwand gewoon bewogen kan worden. Daarnaast zorgt de liftfunctie ervoor dat het afwateringsprofiel onderaan de hoekwand minder over de grond schuurt en daardoor minder snel slijt.

De Frosted hoekwand met scharnierprofiel is gemaakt van gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt.

Gehard veiligheidsglas:
Al onze hoekwanden worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën "dichtgesmeerd" en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding.

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Productspecificaties

Artikelnummer
20.3949

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »