• Afrekenen is uitgeschakeld.

Inloopdouche Aqua-TAIRA 90x200 cm 10mm NANO

Productomschrijving
Taira inloopdouche zwart raster met handdoek houder 90 cm 10 mm Nano Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.Houd u van de industriële lo...

Taira inloopdouche zwart raster met handdoek houder 90 cm 10 mm Nano

Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer. Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.

Houd u van de industriële look? Dan is de Taira inloopdouche met zwart raster en handdoekhouder van Sanidream een uitstekende keuze. Deze inloopdouche trekt de aandacht en geeft een moderne look aan uw badkamer. In combinatie met andere mat zwarte elementen in uw badkamer creëert u een moderne eenheid in uw badkamer. Aan het zwarte raster zit ook een handdoekhouder bevestigd. Hierdoor heeft u uw handdoek binnen handbereik. 

Deze Taira inloopdouche van Sanidream van 90 cm breed is gemaakt van 10 mm dik gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. 

Gehard veiligheidsglas:

Al onze inloopdouches worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating:

Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën 'dichtgesmeerd' en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Productspecificaties

Artikelnummer
20.3960
Afmetingen
90x200 cm
Hoogte
200 cm
Breedte
90 cm

Inloopdouche Aqua-TAIRA 90x200 cm 10mm NANO
Inloopdouche Aqua-TAIRA 90x200 cm 10mm NANO

• Afmeting: 90x200 cm • Breedte: 90 cm • Kleur profiel: zwart

€395,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »