• Afrekenen is uitgeschakeld.

Inloopdouche Aqua-Mirror 10 mm 120 x 200 cm NANO

Productomschrijving
Inloopdouche Aqua-Mirror 10 mm 120 x 200 cm NANO Inloopdouche Aqua - Mirror De inloopdouche Aqua - Mirror is een inloopdouche voorzien van 10mm dik veiligheidsglas met een NANO ECC coating en de kleur SPIEGELGLAS, de NANO ECC coating zorgt ervoor dat het zeer onderhoudsvriendelijk is en heeft een tegenwerking voor kalkaanslag. Voorzien van een h...

Inloopdouche Aqua-Mirror 10 mm 120 x 200 cm NANO

Inloopdouche Aqua - Mirror

De inloopdouche Aqua - Mirror is een inloopdouche voorzien van 10mm dik veiligheidsglas met een NANO ECC coating en de kleur SPIEGELGLAS, de NANO ECC coating zorgt ervoor dat het zeer onderhoudsvriendelijk is en heeft een tegenwerking voor kalkaanslag.

Voorzien van een hoogwaardig aluminium profiel en afkortbare stabilisatie stang heeft u een stevig maar ook tegelijkertijd mooi design.

De afmetingen van de douchewand zijn 120 x 200 cm.

Om het geheel af te maken en de douchewand een strakke uitstraling te geven is die voorzien van een afdeklijst om de schroeven volledig te bedekken.

Details
Afmetingen: 120 x 200
Glaspaneel uit 10 mm Spiegelglas / veiligheidsglas
Easy Clean Coatings (ECC) dat bestand is tegen vlekken, en is zeer onderhoudsvriendelijk.
Hoogwaardige Aluminium profiel
Breedte profiel: 37mm
Inclusief afkortbare stabilisatiestang (100 cm lang)

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Productspecificaties

Artikelnummer
953433

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »