• Afrekenen is uitgeschakeld.

Inloopdouche Aqua-Twin 120 x 80 x 200

Productomschrijving
Inloopdouche Aqua - TWIN 120 x 80 x 200 De inloopdouche Aqua – TWIN is een inloopdouche voorzien van 2 vaste wanden die samen worden gecombineerd tot een zeer strakke afwerking. Beide wanden zijn voorzien van een stabilisatie stang en worden aan elkaar gemonteerd voor een zeer stevige constructie. Het glaswerk is behandeld met de NANO anti kalk...

Inloopdouche Aqua - TWIN 120 x 80 x 200

De inloopdouche Aqua – TWIN is een inloopdouche voorzien van 2 vaste wanden die samen worden gecombineerd tot een zeer strakke afwerking. Beide wanden zijn voorzien van een stabilisatie stang en worden aan elkaar gemonteerd voor een zeer stevige constructie.

Het glaswerk is behandeld met de NANO anti kalk coating voor het tegen gaan van kalk aanslag en maakt het ook tegelijkertijd zeer onderhoud vriendelijk.

Details
Afmetingen: 120 x 80 x 200
Verstelbaar : nee
Glaspaneel uit 10 mm veiligheidsglas
Easy Clean Coatings (ECC) dat bestand is tegen vlekken, en is zeer onderhoudsvriendelijk.
NANO anti kalk coating
Hoogwaardige Aluminium profielen
Volledig afgedekte schroeven
Breedte profiel: 37mm

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Productspecificaties

Artikelnummer
20.4500

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »