Gratis bezorging vanaf €150
400 m2 Showroom in Enschede
Klanten waarderen ons met een 8,9
Gratis bezorging vanaf €150
400 m2 Showroom in Enschede
Klanten waarderen ons met een 8,9

Luxor Douchecabine hoekinstap 80 x 80 x 195 - frameloos glas

Productomschrijving
Luxor Douchecabine hoekinstap 80 x 80 x 195 - frame loze glas De moderne Luxor douchecabine van Sanidream is een douchecabine met een minimalistische look. Het frame van de douchecabine bestaat uit 4 punten waarmee u de douchecabine vast kunt maken aan de muur. Met de 2 stabilisatiestangen zorgt dit voor een betrouwbare aansluiting. Gehard veilig...

Luxor Douchecabine hoekinstap 80 x 80 x 195 - frame loze glas

De moderne Luxor douchecabine van Sanidream is een douchecabine met een minimalistische look. Het frame van de douchecabine bestaat uit 4 punten waarmee u de douchecabine vast kunt maken aan de muur. Met de 2 stabilisatiestangen zorgt dit voor een betrouwbare aansluiting.

Gehard veiligheidsglas:
Al onze douchecabines worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak.  NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Productspecificaties

Artikelnummer
953270
Serie
Luxor
Afmetingen
80 x 80 cm
Hoogte
195 cm

Luxor Douchecabine 80x80x195 cm hoekinstap - frameloos glas
Luxor Douchecabine 80x80x195 cm hoekinstap - frameloos glas

• Afmeting: 80x80 cm • Hoogte: 195 cm

€665,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »