• Afrekenen is uitgeschakeld.

Rheiner Design Opzetwastafel Solid Surface 54 X 34 X 12 cm

Productomschrijving
Rheiner Design Opzetwastafel Solid Surface 54 X 34 X 12 cmHet materiaal van de Rheiner design opzetwastafelSolid Surface is een acryl-minerale stof met unieke eigenschappen. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden, krast niet makkelijk en is vochtbestendig. Vaak is het zo dat een materiaal gaatjes bevat die u met het blote oog niet kunt zien. Sol...

Rheiner Design Opzetwastafel Solid Surface 54 X 34 X 12 cm

Het materiaal van de Rheiner design opzetwastafel

Solid Surface is een acryl-minerale stof met unieke eigenschappen. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden, krast niet makkelijk en is vochtbestendig. Vaak is het zo dat een materiaal gaatjes bevat die u met het blote oog niet kunt zien. Solid Surface heeft deze gaatjes niet wat ervoor zorgt dat het vuil en kalk weert van het oppervlak. Door de compacte samenstelling van het materiaal is het bestendig tegen bijtende stoffen en zullen er niet gemakkelijk krassen ontstaan. Kortom is Solid Surface een ideaal materiaal wat erg duurzaam is en er lang als nieuw uit blijft zien.

Een makkelijk te onderhouden wastafel

Wat vaak lastig is in een badkamer is het onderhouden van de verschillende oppervlakken. Hiervoor zijn veel verschillende middelen te gebruiken waarvan sommige zelfs schadelijk kunnen zijn voor uw badkamer. Solid Surface is een materiaal waar vuil zich niet aan kan hechten, hierdoor kunt u het makkelijk schoonmaken met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Schrobben en bijtende middelen zijn met deze wastafel verleden tijd.

Prachtig in elke badkamer

Dankzij het geweldige materiaal en de mooie vormgeving van de Rheiner opzetwastafel ziet dit product er zeer luxe uit. Uw badkamer zal dan ook een geheel andere uitstraling krijgen wanneer u ervoor kiest deze te plaatsen. Het is geen goedkoop kunstmatig materiaal wat er binnen de kortste niet meer uitziet als toen u het aanschafte. De Rheiner is absoluut de beste kwaliteit die verkrijgbaar is en dat tegen een zeer scherpe prijs.

Afmeting:  54 x 34 x 12 cm
Materiaal:  Mineraalmarmer
Breedte:   54,00 cm
Diepte:     34,00 cm
Hoogte:    12,00 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
952361

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »