• Afrekenen is uitgeschakeld.

Solid Surface fontein rechts 40x22x10

Productomschrijving
Solid Surface fontein rechts 40x22x10Deze fontein heeft een moderne, compacte uitstraling en past vrijwel in iedere toilet. De fonteinkraan kan in het midden van de fontein geplaatst worden. Elke fonteinkraan en afvoer kan hierop geplaatst worden. Wat is Solid Surface precies?Solid Surface is een acryl-minerale stof. De eigenschappen van het Solid...

Solid Surface fontein rechts 40x22x10

Deze fontein heeft een moderne, compacte uitstraling en past vrijwel in iedere toilet. De fonteinkraan kan in het midden van de fontein geplaatst worden. Elke fonteinkraan en afvoer kan hierop geplaatst worden. 

Wat is Solid Surface precies?

Solid Surface is een acryl-minerale stof. De eigenschappen van het Solid Surface materiaal maken het mogelijk om dunwandige, vrijstaande baden en minimalistische wastafels te ontwerpen en te produceren. Het materiaal is glad van structuur en voelt aangenaam aan. Ook is het slijtvast, schoon, vlek werend en vochtbestendig (er zitten geen minuscule openingetjes of naden in). Solid Surface is een compact samengesteld materiaal en kent hierdoor een hoge mate van bestendigheid. De robuustheid van het materiaal zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bijtende stoffen het oppervlakte niet aantasten. Schoonmaakmiddelen zijn nauwelijks nodig voor dit materiaal wat uw schoonmaak- en onderhoudsgemak bevorderd. Het materiaal is buigzaam en kan worden uitgewerkt zonder naden. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat Solid Surface dé eerste keuze is van architecten en ontwerpers.

Kunstof is géén Solid Surface
Veel mensen kiezen voor kunstof in keuken- en badkamermeubilair omdat ze denken dat het dezelfde eigenschappen heeft als Solid Surface. Echter, op een aantal punten onderscheidt Solid Surface zich; kwalitatief heeft het een streepje voor, het beschermt beter tegen schimmels en bacteriën (omdat het oppervlak helemaal dicht is), het is bestendiger tegen krassen en gaat langer mee.

Fontein reinigen
De fontein is te reinigen met een vochtige doek en water met een mild schoonmaakmiddel.

Productspecificaties

Artikelnummer
36.4039

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »