• Afrekenen is uitgeschakeld.

Zijwand+scharnierprofiel links 350x2000 10mm NANO gedeeltelijk matglas

Productomschrijving
Zijwand+scharnierprofiel links 350x2000 10mm NANO gedeeltelijk matglasDe Partly zijwanden met scharnierprofiel zijn op diverse manier toe te passen. Gebruikt ze in combinatie met een (Partly) douchedeur en u maakt een L opstelling waarbij de Partly zijwand ook weg is te klappen. In de L opstelling blijft er meer water in de doucheruime doordat het ...

Zijwand+scharnierprofiel links 350x2000 10mm NANO gedeeltelijk matglas

De Partly zijwanden met scharnierprofiel zijn op diverse manier toe te passen. Gebruikt ze in combinatie met een (Partly) douchedeur en u maakt een L opstelling waarbij de Partly zijwand ook weg is te klappen. In de L opstelling blijft er meer water in de doucheruime doordat het opspattend water opgevangen wordt door deze zijwand. Maar denkt u ook eens aan de combinatie met een Free douchedeur . 

Het scharnier van deze Partly zijwand heeft een liftende werking zodat ook met afschot in de vloer de zijwand gewoon bewogen kan worden. Daarnaast zorg de liftfunctie ervoor dat het afwateringsprofiel onderaan de zijwand minder over de grond schuurt en daardoor minder snel slijt.

De Partly zijwand met scharnierprofiel is gemaakt van gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt. De Partly zijwanden worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waardoor de meeste breukschades ontstaan is dit natuurlijk een groot pluspunt.

Verstelbaarheid:
De douchedeur afmeting is verstelbaar in de breedte door de profielen uit elkaar te schuiven. Wanneer u de profielen uit elkaar schuift, creëert u Extra centimeters. Dat is handig voor wanneer u een afmeting heeft die afwijkt van de standaard maat. De afmeting is op de volgende wijze te veranderen:

Productspecificaties

Artikelnummer
20.3946

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »