Door Stefan Molders - Molders Media

Douchebak 100 x 100 voor uw badkamer

Vierkante douchebak 100 x 100

Wanneer u op zoek bent naar een douchebak met als afmetingen 100 x 100 kan het altijd interessant zijn om te kijken in de richting van een vierkant exemplaar. Een dergelijke douchebak kan probleemloos in iedere badkamer worden geïntegreerd omdat ze nagenoeg geen ruimte in beslag neemt. Dit neemt evenwel niet weg dat ze u toch meer dan voldoende plaats biedt om in alle comfort te kunnen douchen. Daarnaast is de vierkante douchebak 100 x 100 eveneens uitermate geschikt voor mensen die niet eenvoudig in en uit de douche kunnen stappen. Hierdoor kan een bijzonder grote doelgroep er naar hartenlust gebruik van maken.

Ook verkrijgbaar als kwartrond exemplaar

Hoe interessant een vierkante douchebak 100 x 100 op het eerste zicht ook mag zijn, het moet gezegd dat veel mensen voor hun badkamer toch eerder de voorkeur geven aan een kwartrond exemplaar. Het is vooral de unieke uitstraling van een dergelijke douchebak die ze zo populair maakt. Bovendien is het bij een dergelijke douchebak eveneens uitstekend mogelijk om in en uit de douche te stappen, zelfs voor mensen die slecht te been zijn. In ieder geval, bent u voor in uw badkamer op zoek naar een douchebak met als afmetingen 100 x 100, dan kunt u zeker niet alleen kiezen voor een vierkante vorm, maar behoort ook een kwartrond exemplaar probleemloos tot de mogelijkheden.

Compacte, maar zeer praktische douchebak

Een douchebak met als afmetingen 100 x 100 is een douchebak die eigenlijk het beste van twee werelden combineert. Enerzijds is ze toch wat compacter in vergelijking met de 120 x 120 variant, maar daarnaast biedt ze toch meer dan voldoende ruimte om een echt comfortabele douche te kunnen nemen. Dit zorgt er voor dat deze douchebak zonder enig probleem kan worden geplaatst in een badkamer die beschikt over enigszins beperkte afmetingen. Beschikt u evenwel over een grote badkamer, maar wilt u eveneens voldoende ruimte hebben om bijvoorbeeld een mooi en groot bad te plaatsen? Ook in dat geval zal de compactheid van bijvoorbeeld een vierkante douchebak van 100 x 100 u ongetwijfeld bevallen.

Verkrijgbaar in diverse, unieke afmetingen

Wanneer u normaal op zoek bent naar een douchebak 100 x 100 zult u merken dat deze uitsluitend verkrijgbaar is in standaard afmetingen. Hier willen wij van Sanidream.nl verandering in brengen. Wij hebben het dan ook voor onze klanten mogelijk gemaakt om een keuze te maken uit een zeer uitgebreid assortiment boordevol met douchebakken die beschikken over de meest unieke afmetingen. Bent u met andere woorden ook op zoek naar een douchebak 100 x 100, maar dient deze over eerder unieke afmetingen te beschikken? Zoek dan niet verder, want u vindt ze ongetwijfeld terug in het assortiment hier bij Sanidream.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »