Door Stefan Molders - Molders Media

Douchebak 90 x 90, klein maar zeer interessant

Waarom kiezen voor een douchebak 90 x 90?

Er zijn verschillende situaties aan te halen waarin het interessant kan zijn om te kiezen voor een iets compactere douchebak 90 x 90. Een dergelijke douchebak is bijvoorbeeld een echte aanrader om te plaatsen in een badkamer met relatief beperkte afmetingen. Ondanks de compacte vorm van deze douchebak zorgt ze toch voor meer dan afdoende comfort waardoor u nog steeds in optimale omstandigheden kunt genieten van een heerlijke douche. Daarnaast is het uiteraard eveneens zo dat een douchebak 90 x 90 tevens uitstekend tot haar recht kan komen in een grotere badkamer waar ook een bad en tal van andere sanitaire voorzieningen in terug te vinden zijn. Bent u bijvoorbeeld gewoon wel te vinden voor een kleinere douche? Ook dan is een douchebak van 90 x 90 zeker en vast een aanrader te noemen!

Keuze tussen kwartrond en vierkant

Wanneer u een douchebak van 90 x 90 wenst aan te kopen kunt u een keuze maken uit twee verschillende mogelijkheden. Het is zeer moeilijk aan te geven welke van deze twee mogelijkheden nu echt het interessantst is. In principe is uw uiteindelijke keuze namelijk vooral gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur evenals de plaats in de badkamer waar de douchebak exact dient te worden geplaatst. Wat betreft de kwartronde douchebak vrezen mensen nog wel eens dat er bij deze uitvoering moet worden ingeboet op vlak van comfort. Dat is echter niet zo, in tegendeel. De afvoer bevindt zich bij deze douchebak namelijk in het rechte gedeelte wat er voor zorgt dat u hier geen enkel hinder van zult ondervinden bij het in- en uitstappen. Beide type douchebakken zijn dan ook zeker en vast aan te raden.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen

Of u er nu voor kiest om een douchebak 90 x 90 met een vierkante of kwartronde vorm aan te kopen, in beide gevallen kunt u een keuze maken uit twee verschillende kleuren. Wij maken het voor onze klanten immers mogelijk om de douchebak zowel in een witte als in een zwarte kleur te bestellen. Dit zorgt er voor dat de stijl en kleur van uw gloednieuwe douchebak perfect zal matchen met deze van uw badkamer en dat is uiteraard altijd mooi meegenomen. Dit is evenwel nog niet alles. Wij van Sanidream.nl bieden onze klanten immers de mogelijkheid om een douchebak van 90 x 90 aan te kopen in tal van unieke afmetingen. Zo bent u er absoluut zeker van dat uw nieuwe douchebak werkelijk uitstekend tot haar recht komt in uw badkamer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »