Door Stefan Molders | Molders Media

Een douchecabine op maat voor uw badkamer

Douchecabine op maat van uw wensen

Het feit dat er door Sanidream.nl verschillende unieke maten worden gehanteerd is niet het enige voordeel waar u als klant op kunt rekenen, in tegendeel. Eén van de meest bijzondere kenmerken van onze dienstverlening gaat immers schuil in het feit dat een douchecabine geheel naar uw wensen kunnen worden geleverd. Dit geldt niet alleen voor de constructie (waarbij u de keuze heeft tussen een kwartrond, vierkant of rechthoekig exemplaar), maar ook voor met name het type deur waar gebruik van wordt gemaakt. Zo hebben wij klanten die een voorkeur hebben voor een draaideur terwijl anderen liever gebruik willen maken van een schuifdeur. Beide opties behoren tot de mogelijkheden waardoor een douchecabine op maat zonder enig probleem kan worden gerealiseerd. Dit geldt niet alleen voor de constructie (waarbij u de keuze heeft tussen een kwartrond, vierkant of rechthoekig exemplaar), maar ook voor met name het type deur waar gebruik van wordt gemaakt. Zo hebben wij klanten die een voorkeur hebben voor een draaideur terwijl anderen liever gebruik willen maken van een schuifdeur. Beide opties behoren tot de mogelijkheden waardoor een douchecabine op maat zonder enig probleem kan worden gerealiseerd.

Voordelen van een douchecabine op maat

Veel mensen die er voor kiezen om een standaard douchecabine in huis te halen staan er in principe niet bij stil, maar een douchecabine op maat realiseert altijd een onbetwistbare meerwaarde voor uw badkamer. Het is bijvoorbeeld zo dat niet iedereen voldoende beschikbare ruimte heeft om een draaideur in de douchecabine te voorzien. Dat is bij een standaard model een groot probleem, maar niet bij een exemplaar van Sanidream.nl. Wij vervangen de draaideur gewoon door een schuifdeur waardoor er geen extra ruimte rondom de douchecabine is vereist. Een douchecabine op maat laten maken door Sanidream.nl zorgt er met andere woorden voor dat deze steeds op zo optimaal mogelijke wijze kan worden geïntegreerd in uw badkamer en dat zonder dat u rekening dient te houden met een aanzienlijk prijskaartje.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Veel mensen die het woordje maatwerk horen vallen vrezen dat ze een groot budget voor handen moeten hebben om dit te kunnen realiseren. Dat is niet het geval indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van Sanidream.nl. Wij maken het voor onze klanten namelijk mogelijk om een douchecabine op maat te laten realiseren die beschikt over optimaal passende afmetingen voor in hun badkamer. Op deze manier gaat er bijvoorbeeld geen plaats verloren waardoor zelfs een kleine badkamer lekker ruim blijft ogen. Bent u overtuigd door het unieke maatwerk dat wij op vlak van een douchecabine voor u kunnen realiseren? Aarzel dan geen moment langer en bestel ook uw douchecabine op maat vandaag nog hier bij Sanidream.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »