Door Stefan Molders - Molders Media

Welk douchescherm bad kopen?

Het glas waaruit het douchescherm bad bestaat

Net zoals bij met name een douchecabine het geval is wordt er ook bij een douchescherm steeds voor gekozen om gebruik te maken van veiligheidsglas. Dit glas is extra stevig wat er voor zorgt dat men er niet zomaar doorheen kan vallen. Dit is echter niet het enige belangrijke aspect van een douchescherm bad. Wanneer u er voor kiest om een dergelijk scherm te bestellen hier bij Sanidream.nl zult u bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat deze steeds is voorzien van een easy clean coating. Deze coating zorgt er voor dat u niet alleen over veilig glas beschikt in uw douchescherm, daarnaast is deze ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk. Veel mensen vinden het reinigen van hun douchescherm bad een zeer vervelend karwei, maar ze wordt een stuk eenvoudiger wanneer er sprake is van een easy clean coating op het douchescherm bad.

Douchewanden in verschillende vormen

Vooraleer u er aan denkt om een bepaald douchescherm bad te kopen is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze in meerdere vormen bestaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rechthoekig scherm, maar bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een scherm die is voorzien van een afgeronde zijkant. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een douchescherm bad kan bestaan uit meerder elementen. Zo is er vaak sprake van één vast element en één die kan worden gedraaid. In bepaalde situaties kan dit eveneens een niet onbelangrijke meerwaarde betekenen voor uw badkamer en het gebruiksgemak van uw bad.

Handige toepassingen bij een douchescherm bad

Op welke manier een douchescherm bad voor uw situatie een meerwaarde zal weten te realiseren is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Het is evenwel belangrijk om er bij stil te blijven staan dat er altijd nog een extra functie aan kan worden toegevoegd. Neem nu bijvoorbeeld eens een douchescherm bad welke is voorzien van een handdoekhouder. Een dergelijke houder is veelal gemaakt van een onderhoudsvriendelijk materiaal en zorgt er voor dat u niet langer verplicht bent om uw handdoek buiten het bad of aan de badrand te plaatsen.

Bestel uw douchescherm bad nu bij Sanidream.nl!

Gaat u eveneens een douchescherm bad kopen? In dat geval zult u niet alleen willen dat deze voorkomt dat er water uit het bad op de badkamervloer terecht komt, daarnaast moet ze bijvoorbeeld ook een bepaalde, extra mate aan privacy creëren. Bovendien is het altijd mooi meegenomen wanneer u ook op vlak van veiligheid en onderhoud op beide oren kunt slapen. Dit is allemaal het geval wanneer u er voor kiest om een douchescherm bad te kopen hier bij Sanidream.nl! Aarzel dan ook niet langer en haal ze vandaag nog in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »