Door Stefan Molders | Molders Media

Welke van de verschillende douchebakken in huis halen?

Kenmerken van de verschillende douchebakken

Wanneer u een kijkje neemt in het assortiment met douchebakken op de markt zult u kunnen vaststellen dat er verschillende mogelijkheden in terug te vinden zijn. We zetten deze even voor u op een rijtje:

Kwartronde douchebak

De eerste mogelijkheid waarover u beschikt bij het aankopen van douchebakken is een kwartrond exemplaar. De afvoer bevindt zich dan in de rechte hoek. De afgeronde vorm van deze douchebakken zorgt er voor dat het eenvoudig mogelijk is om in en uit de douche te stappen. Het spreekt voor zich dat dit type douchebak verkrijgbaar is in verschillende kleuren waardoor ze perfect aansluit op de stijl van uw badkamer.

Rechthoek douchebak

Een tweede mogelijkheid op vlak van het aankopen van douchebakken gaat schuil in een rechthoekige vorm. Een rechthoekige douchebak in huis halen brengt eveneens tal van verschillende voordelen met zich mee. De hoogte van de rechthoekige douchebakken uit het assortiment hier bij Sanidream.nl bedraagt doorgaans 5 centimeter. De geringe hoogte zorgt er voor dat het met een dergelijke douchebak zeer eenvoudig mogelijk is om in en uit de douche te stappen. Uiteraard zijn deze douchebakken zeer eenvoudig te onderhouden en kunnen ze aangekocht worden in zowel de kleur wit als zwart.

Vierkant douchebak

Bent u op zoek naar douchebakken die weinig plaats in beslag nemen en perfect doen wat u van ze verwacht? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om één van de verschillende vierkante douchebakken in huis te halen. Een vierkante douchebak met geringe afmetingen kan perfect van pas komen in een kleine badkamer terwijl een groter exemplaar zorgt voor meer comfort in een ruimere badkamer. Wanneer u met andere woorden op zoek bent naar douchebakken die in iedere badkamer tot hun recht kunnen komen is de vierkante douchebak misschien wel de beste keuze. Welke van deze douchebakken uw voorkeur ook heeft, ze zijn allemaal verkrijgbaar hier bij Sanidream.nl!

Sterke troeven van Sanidream.nl

Sanidream.nl biedt haar klanten niet alleen de mogelijkheid om verschillende douchebakken in huis te halen, u bent bij ons eveneens aan het juiste adres voor allerhande douches met unieke maten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een douchecabine, maar vindt u niet wat u zoekt in het standaard aanbod aan afmetingen? In dat geval kunnen onze unieke maten u de perfecte oplossing bieden. Dit geldt overigens niet alleen wanneer u een douchecabine wenst aan te kopen, ook op vlak van inloopdouches bieden wij onze klanten diverse zeer interessante oplossingen aan op maat van hun wensen. Twijfel dan ook niet langer en maak naast ons aanbod met douchebakken ook zeker kennis met onze douches met unieke maten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »